JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Loading..
Processing... Please wait...

BOX_HEADING_HEADER_LOGO

BOX_HEADING_CATEGORY_LIST

 • Kundservice

  BOX_HEADING_CATEGORY_LIST

  Copyright - Pias Skattkammare AB 2017
   
  0 artikel/lar - 0,00:-

  Köpinformation

  Köpinformation

  Leveranstid:

  Vår leveranstid är normalt 2-5 arbetsdagar.
  Vid förskottsbetalning, inväntar vi din betalning innan vi börjar behandla ordern. Notera att det kan ta uppemot 4 bankdagar innan din bankgirobetalning dyker upp hos oss.
  I samband med att vi skickar varan får du meddelande om detta via E-post.
  Varorna levereras till din angivna leverans.

  Vid högsäsong (November) är vår leveranstid några dagar längre än normalt. För leverans innan 1 December, måste vi ha din beställning senast 25 November.

  Betalsätt

  Fakturabetalning (mot avgift 30 kr). För att handla mot faktura behöver vi ditt personnummer. En förutsättning för privatpersoner att få handla mot faktura är att köparen är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. Att tänka på är också att du måste ange samma adress som den du är folkbokförd på, inte ha några betalningsanmärkningar samt vara över 18 år. Vid fakturabetalning levereras alltid paketet till den adress du är folkbokförd.Fakturan skickas tillsammans med ditt paket och du har en betaltid på 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad + gällande referensränta.

  Kortbetalning via Payson

  Förskottsbetalning - Inbetalning till vårt bankgiro.
  Efter du lagt en beställning hos oss får du via e-post en orderbekräftelse med ditt ordernummer. Sedan betalar du in den totala ordersumman till vårt (Pias Skattkammare AB) Bankgiro 740-2514, antingen från din internetbank eller från ditt lokala bankkontor inom 7 arbetsdagar. Glöm inte att ange ditt ordernummer som referens. Det kan ta upp till fyra bankdagar innan pengarna är oss tillhanda så har du bråttom är detta inte rätt betalsätt för dig. Om betalning inte är gjord inom 14 dagar annuleras din order.

  Frakt
  Vår fraktavgift är 49 kronor oavsett hur mycket du handlar (inom Sverige).
  Fraktfritt! - Vid köp över 1000 kronor, (inom Sverige)

  Om du vill att vi ska skicka varorna till Norge, Danmark eller Finland ber vi dig att kontakta oss först, info@muntramyran.se, eftersom frakten varierar så pass mycket beroende av både vikt och volym Leveranstiden kan även ta några dagar extra.

  Vi sänder din försändelse med vanlig brevpost via Posten AB vid mindre beställningar och med DHL vid större. Det kan hända, men är mycket ovanligt, att försändelser försvinner i postens/DHLs hantering. Om detta skulle inträffa så måste du ta kontakt med oss omedelbart så att vi kan genomföra en reklamation till speditören.

  Nu kan du också välja på alternativet att hämta din beställning direkt hos oss och således slippa betala fraktavgift. Du hämtar då din beställning på Pias Skattkammare, Engelbrektsgatan 65, i Norberg.

  Ångerrätt och öppet köp
  Läs mer om ångerrätt/öppet köp och reklamationer under rubriken returinformation.

  Övrig information som kan vara bra att ha
  Vi ber er att vara uppmärksamma på att de färger som återges på vår hemsida kan skilja sig mot den verkliga varans färg. Oftast beror detta på olikheter i inställningar på datorerna. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter avseende information som presenteras på webbplatsen. Hittar du något som inte stämmer är vi tacksamma om du meddelar oss så vi kan åtgärda eventuella felaktigheter.
  Force Majeure Händelser såsom krig, naturkatastrof, strejker, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, sjukdom, importförbud och andra händelser, oavsett om detta förekommer hos Muntra Myran eller hos Muntra Myrans leverantörer, vilket inte kunnat förutses ska Force Majeure åberopas, vilket innebär att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.